Kohouti zvládli první kolo

22.09.2015 20:53

    V prvním kole Kohouti narazili na Tornáda z Dešova. Nelehký soupeř na začátek sezóny. Po rozpačité první třetině Tornáda vedla 1:2 a přehrávala naše hochy. Od druhé třetiny se pohyb trošku zlepšil a začali jsme hrát i hokej. Druhá třetina skončila lépe pro nás (2:1), a tak se šlo do kabin po druhé třetině za nerozhodného stavu 3:3. Třetí třetiny bývají z pohledu Kohoutů slabší, stejně začla i tato třetí třetina. Dostali jsme branku na 3:4 a museli jsme opět dotahovat. Petr Fouma rychle odpověděl na branku a sronval na 4:4. Rozhodující gól padl po střele Vladimíra Nesiby, který vystřelil z mezikruží na branku, minul, ale kotouč se odrazil přesně na jeho hokejku a strhl vedení na naši stranu. Výsledek 5:4 jsme udrželi do konce a tak si Kohouti zapsali první body do tabulky. Velice vydařené utkání odehrál právě střelec rozhodujicí branky Vladimír Nesiba, který si připsal hned čtyři kanadské body za dva góly a dvě asistence.

    První zápas jubilejního 10. ročníku mezi Vicenicemi a Pantery skončil divokým výsledkem 0:16 ve prospěch Vícenic. I druhý zápas byl velice zajímavý. Utkání mezi Motáky a Rafany bylo napínavé až do konce, protože Rafani otočili zápas na svou stranu v poslední minutě zápasu. Zápas skončil 6:7.

    Ve druhé lize skončily utkání poměrně vyrovnanými výsledky až na Myslibořice, které si s přehledem poradili 8:3 se Šebkovicemi.

    Prvoligový nováček Ballerinas dostal lekci od týmu HC Lukáš, utkání skončilo 6:11. Zápas Rams vs. Jakubov nebyl dohrán kvůli zranění brankáře týmu HC Rams.

    V dalším kole Kohouty čeká Vranín. Utkání startuje v neděli 27. 9. v 9:45. Stejně tak se můžeme těšit na derby druhé ligy a to mezi týmy HC Nové Syrovice a Ice Team Nové Syrovice. Zápas se koná ve čtvrtek 24. 9. ve 20:30.