Kohoutům uteklo semifinále až po nájezdech

25.02.2015 18:56

    Kohouti sehráli s týmem HC Valaši jedno z nejvyrovnanějších bitev play-off. První zápas přinesl hattrick, o který se postaral Petr Máca, a konečný výsledek 6:6. Druhý zápas byl opět vyrovnaný, Kohouti brzy prohrávali 0:3, ale zápas zvrátili a ve druhé třetině otočili výsledek na svou stranu - 4:3. Vedení drželi dlouho, ale necelé dvě minuty před koncem Valaši srovnali v přesilovce. Zápas a zároveň celou sérii rozhodly nájezdy, ve kterých se rozhodlo až ve čtvrté sérii. Kohouti si zahrají ve skupině o 5. - 8. místo. Další souboje ve třetí lize ovládli tabulkoví favorité. Kromě Valachů tedy postupují Veteráni, Kobry a Vícenice. Zápasy o umístění 9. - 13. místo ovládají Motáci Třebětice.

    V první lize žádné překvapení. Do dalších bojů postupují Častohostice, Lukáš, Jakubov a Hellfish. Zde už jsou známy i týmy, které bojují o udržení v lize. Rozhodne se mezi HC Rams a Storks Výčapy.

    Druhá liga přinesla jediné, v minulém článku už zmiňované, překvapení. Postoupily Jaroměřice, které už mají za sebou i první semifinálový duel a to s týmem HC Vlci Boskovštejn (3:3). V druhém semifinále si zahrájí Nové Syrovice proti HC Krokodýli. Zápas o udržení zná prozatím jediného kandidáta. Tým HC Westige čeká na soupeře.

    Kohouti již v pondělí (2. 3.) nastoupí proti Litohoři a dále se utkají v neděli (8. 3.) s Dešovem.