Start v roce 2016

23.01.2016 08:46

    Druhá polovina sezóny začala hned po Novém roce. Kohouti bojovali proti favoritovi, ale Rafani měli celý zápas navrch. První zápas v roce 2016 se tedy moc nepovedl a přišla prohra 2:6. Soupeř byl po celý zápas aktivnější a tak si výhru zasloužil.

    V dalším zápase byl favoritem náš tým. Borci nastoupili proti Lukovu. Soupeř nás překvapil a po dvou třetinách držel náskok 2:0. V třetí třetině se naštěstí všechno otočilo. V polovině třetí třetiny začalo gólové představení. Kohouti hráli oslabení a v něm nastříleli tři góly soupeři a na konci zápasu potvrdili vítězství dalšími dvěma přesnými zásahy.

    Třetí zápas v novém roce opět sliboval atraktivní bitvu. Čekali nás Valaši a byl to přímý boj o pátou příčku. Rychlé dva góly nás uklidnili hned v začátku utkání. Dále přišlo snížení a dokonce i srovnání na 2:2. Ve druhé třetině jsme odskočili do tříbrankového náskoku a to i po trochu rozporuplnému gólu na 4:2, kdy se puk dostal do branky po odražení od brusle Jiřího Holíka, ale rozhodčí, i přes protesty Valachů, ukázal do brány. Soupeř se samozřejmě nevzdal a předváděl hezký hokej. Ještě ve druhé třetině snížili Valaši na rozdíl jediného gólu - 5:4. Třetí třetina byla v roli protivníků. Jejich tlak však zastavoval v bráně chytající Jan Vláčil. I díky jeho výkonu jsme udrželi náskok a na konci přidali dva góly. Pro Kohouty důležité vítězství 7:4.